Hvad er Manuvision kropsterapi?

Manuvision Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, der gennem kroppen afhjælper fysiske og psykiske lidelser. Når man er psykisk belastet, sætter det sig som spændinger i kroppen, og når man er fysisk belastet kan man blive også ramt på psyken. 

I et kropsterapeutisk forløb hjælper jeg med at løsne op for de spændinger, der sidder i kroppen og dermed åbne op til eventuelle blokeringer og adfærdsmønstre, som hindrer dig i at føle, at du lever et liv i balance. Jeg abejder med at afbalancere nervesystemet og frisætte åndedrættet.

Hvis du vil læse mere om, hvad Manuvision Kropsterapi er, kan du læse mere her: manuvision.dk 

Klientudtalelse:

“Jeg kendte ikke noget til denne form for kropsbehandling, men jeg er utrolig glad for denne form for behandling. Jeg kalder det for “terapi uden ord”. Fysikken og psyken hænger nu engang sammen og bl.a. muskelspændinger får Karin stille og roligt løsnet op for gennem tryk og massagebevægelser af arme og be. Jeg oplever en utrolig tunghed i kroppen og efter endt behandling føler jeg mig lidt træt men meget let i kroppen. Jeg vil helt sikkert fortsætte med denne form for kropsbehandling, der på magisk vis kan forløse fastlåste spændinger”. Kvindelig klient, 59 år

Hvad kan kropsterapi hjælpe med?

Kropsterapi kan afhjælpe mange forskellige problemstillinger:

  • Stress og angst
  • Indre uro og søvnproblemer
  • Ryg-, nakke- og skulderproblemer
  • Hovedpine og migræne

Stress og angst

Er en tilstand hvor nervesystemet belastes, fordi det hele tiden tror, at der er fare på færde og derfor er i konstant alarmberedskab. Bindevæv og muskler i kroppen spænder op og fordøjelsen går i stå. Kroppen er klar til kamp. Ofte mister personen kontakten til sig selv og til kroppen Dette kan give mange forskelligartede symptomer, så som: hjertebanken, hovedpine og svimmelhed, ryg- skulder- og nakkeproblemer, træthed og udmattelse.

Klientudtalelse:

 “Karins behandlinger har hjulpet mig til at komme ned i kroppen og i kontakt med spændinger og angst, som jeg på et psykologisk niveau godt vidste var der, men som jeg kropsligt aldrig har kunnet arbejdet med før.”  Mandlig klient, 39 år.

 

Jeg har i en periode fået behandlinger hos Karin i forbindelse med længerevarende stress i livet, som har overbelastet mit nervesystem. Jeg oplever et fantastisk stort udbytte af Karins behandlinger og er blevet hjulpet godt videre. Jeg har fået en stor forståelse for, hvordan krop, sjæl og tanker hænger sammen. Jeg har også lært om, og blevet mere fortrolig med, mit åndedræt, som beroliger nervesystemet.  

Karin er en virkelig dygtig, nærværende og empatisk behandler. Hun er god til at finde og mærke, hvor kroppen har brug for tryk og behandling. 
Der kommer ting til overfladen, som kroppen har prøvet at gemme væk, ting som har brug for at blive kigget på og gjort noget ved. 
Karin er samtidig en rigtig god samtalepartner. Efter Karins behandlinger føler jeg mig virkelig afspændt i krop og sjæl og mit nervesystem er i ro og balance. 
Jeg giver Karin mine varmeste og bedste anbefalinger.”  Lisbeth

 

Fysiske skavanker (ryg-, nakke- og skulderproblemer)

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform til at afhjælpe fysiske skavanker som f.eks. ryg- nakke- og skulderproblemer.  Gennem en holistisk tilgang, finder vi frem til dit spændingsmønster og årsagen til dine problematikker.  Pulserende massageteknikker, dybe tryk og evt. ledfrigørelse er effektive teknikker til fysiske skavanker.

Klienterne udtaler:

“Et par dage efter sidste behandling hos dig, var smerterne væk stort set. Det går bedre og bedre for hver dag.  Tør næsten ikke tro, det varer ved, men håber! Det er et helt andet liv, der nu viser sig. Har du været ude for lignende tilfælde? Stor tak til dig – vender tilbage i august, hvis…” Gritt 69 år


“I 2 år gik jeg løbeende til fysioterapeut og kiropraktor for at få hjælp til mine nakkesmerter.  Så kom jeg 2 gange til Karin hos Humlebæk Kropsterapi og min smerter forsvandt og er efter 3 måneder ikke vendt tilbage. Derfor kan jeg varmt anbefale Humlebæk Kropsterapi”  Katarina, 47 år.

Søvnproblemer og indre uro

Når en person føler en indre uro og har søvnproblemer er der ofte tale om et belastet nervesystem og at personen har mistet kontakten til sig selv og sin krop. Kropsterapi kan hjælpe med at genskabe kontakten til dig selv og til kroppen ved at afbalancere og regulere nervesystemet og øge kropsbevidstheden og ved at arbejde med det dybe åndedræt.

Klienterne udtaler:

 “Jeg har igennem de sidste år løbende fået behandlinger hos Karin. Hun skaber en meget tryg og varm stemning og hendes hænder og krop arbejder med stor dygtighed. Jeg har særligt haft brug for at få afspændt muskulatur og stressrelaterede spændinger og har oplevet, at det har virket utrolig godt med bedre nattesøvn som et kærkomment resultat.” Mette 57 år

Hovedpine og migræne

Der kan være mange årsager til hovedpine og migræne. Med kropsterapiens holistiske tilgang arbejder vi os frem til de bagvedliggende årsager. Der vil være særlig fokus på afbalancering af nervesystemet, det dybe åndedræt, men også på at arbejde med spændinger i nakke, skuldre og ryg.